Hypnotisk Gastrisk Reduktion

(Hvis du ønsker at deltage på vores holdforløb, så se link nederst på siden, da nedenstående beskrivelse primært omhandler et individuelt terapiforløb)

Tilbud til jer der booker tider sammen til et individuelt forløb i januar 2018
Du kender det godt. Motivationen er større, når du har aftalt at tabe dig sammen med en anden. Lige nu giver det også en økonomisk fordel for jer begge. I sparer kr. 780,- pr. person og betaler KUN kr. 800,- pr. session, ialt kr. 3.200,- (normalpris kr. 995,- pr. session, ialt kr. 3.980,-). Eneste krav er, at du booker alle 4 sessioner sammen med én person mere, der også booker samme antal sessioner samtidig med dig. Selvfølgelig er alle sessionerne individuelle og I kan booke tiderne helt efter eget ønske – altså behøver du IKKE at booke tiderne til at foregå i januar 2018, blot de er booket i Januar 2018. Du betaler efter hver session, og skal således ikke betale hele beløbet på én gang. Du kan booke tider online her. Rabatten fratrækkes ved betaling.

Opnår et varigt vægttab med vores effektive behandling med Hypnotisk Gastrisk Reduktion
Forestil dig, at du har følelsen af, at din mavesæk er formindsket til under kvart størrelse, din appetit er meget mindre og dit vægttab er meget større. Du kan sige farvel til de evigt tilbagevendende slankekure og diæter og goddag til en livsstilsændring, der giver dig glæde, overskud og en positiv tilgang til livet. Uanset om du skal smide nogle få kilo, eller har et BMI, der er sundhedsskadeligt, er Hypnotisk Gastrisk Reduktion en effektiv metode. Vi har behandlet flere hundrede igennem de senere år, og din garanti for en effektiv og professionel behandling er de mange nye klienter, der kommer på anbefaling af gamle klienter. Du kan også læse om Vivi og Karina under “Referencer” her på siden. De har begge opnået fantastiske resultater med Hypnotisk Gastrisk Reduktion.

Tænk dig slank, glad og god nok
At få hjælp til et vægttab ved brug af hypnoterapi er en velkendt behandlingsform, der har været udført af hypnoterapeuter i mange år. Og med gode resultater til følge. Nu er det blevet endnu mere effektivt at tabe de overflødige kilo via en påvirkning af din underbevidsthed.

Ved en Hypnotisk Gastrisk Reduktion skabes der under hypnose en overbevisning i din underbevidsthed om, at din mavesæk er blevet meget mindre, og dermed er du ikke længere i stand til at indtage større mængder føde på én gang. Du føler dig hurtigt mæt og indtager dermed færre kalorier end du forbrænder, hvilket altid har været den rigtige formel på varigt vægttab.

Du får større lyst til at spise sundt og overvejer mere hvad du putter i munden. Når der er begrænset plads i din mavesæk, så vil du have mere fokus på at spise det rigtige og ikke fylde maven op med tomme kalorier, fedt og fastfood. Du får dermed alle de nødvendige vitaminer og mineraler, og du slipper for at købe dyrt kosttilskud.

Når du har nået din idealvægt, vil du fortsætte med at leve sundt og spise rigtigt. Da du samtidig har skabt positive forandringer i din underbevidsthed og dermed fjernet årsagen til din overspisning, vil du fremover have skabt dig fantastisk gode muligheder for at kunne leve et liv som normalvægtig.

En Hypnostisk Gastrisk Reduktion skal indgå som en del af et terapiforløb, hvor du får behandlet årsagen til din spise/drikkeadfærd. Har du et BMI på mere end 30, har du potentielt en risiko for følgesygdomme, og kan få stor gavn af at tabe dig.

Der er ikke noget hokus pokus med at gøre mavesækken mindre uden kirurgi. Fra naturens side er mavesækken konstrueret således, at den vil udvide sig, såfremt du spiser meget, og trække sig sammen, såfremt du spiser lidt. Det er derfor, at en kirurgisk reduktion af mavesækken ikke er nogen garanti for, at du i fremtiden ikke kan spise så meget. Du kan ganske enkelt spise din mavesæk større igen. Og så er du jo lige vidt.

Der er ingen grænser for, hvor meget du kan/vil tabe dig med en Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Det er helt op til dig selv, hvor højt dit ambitionsniveau ligger.

Forløbet
Vi begynder med en kropsanalyse, hvor du bliver testet med vores professionelle analyseudstyr. Det er helt smertefrit, idet du blot skal stå op på en plade, der ved hjælp af den nyeste teknologi på 20 sekunder måler og vejer dig. Det resulterer i en udskrift, hvor du kan se din vægt, BMI, basal stofskifte (dit kalorieforbrug i hvile), fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt (fedt omkring de indre organer), muskelmasse, vand i % og kilo, knoglemasse og din metaboliske alder. Det er ikke afgørende, om du er overvægtig, idet du sagtens kan have for meget fedt omkring dine indre organer alligevel, og være det der kaldes “tynd/fed”.

Hvis du har svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget mad til måltiderne, spiser for mange usunde mellemmåltider eller føler dig sulten i hovedet selv om du er mæt i maven, så spiser du højst sandsynligt med følelserne. Det er vigtigt, for at du kan få succes med dit vægttab, at du også får fjernet eller neutraliseret årsagen til at du spiser med følelserne. Derfor er der fra første session fokus på, om du spiser med følelserne – trøster, belønner eller hygger dig selv. Årsagen afdækkes og behandles og du er samtidig klar til at få den Hypnotiske Gastriske Reduktion. forløbet strækker sig over 4 sessioner.

Du får:
– Kropsanalyse med professionelt udstyr (som i DR2-programmet “Lægen Flytter Ind”)

– Livsstilssamtale, kost- og motionsvejledning

– Hypnotisk Gastrisk Reduktion – den originale

– Behandling af f.eks. sukkerafhængighed, overspisning og komfortspisning

– Løbende kropsanalyse ved alle sessioner

Hvor meget vil du investere i et sundere liv?
Din investering i et Livsstilsforløb inklusiv Hypnotisk Gastrisk Reduktion er et forløb på 4 sessioner med 8 – 14 dages mellemrum til kr. 3.980,-. Du betaler i fire rater af kr. 995,- efter hver session. Første session varer op til 2 timer og de efterfølgende op til 1,5 timer. Herefter har du mulighed for en opfølgning hver 30. dag, så længe du føler du har behov. Opfølgningssessionerne varer op til 60 minutter og koster kr. 650,- pr. gang.

Hypnotisk Gastrisk Reduktion som holdforløb
Hvis du ønsker at deltage på vores holdforløb, kan du læse meget mere her:

https://trivsel24syv.nemtilmeld.dk/5/

Ring helt uforpligtende til os og hør nærmere på 22 23 99 01 eller 22 23 99 00, eller send en e-mail med dine kontaktdata til info@koldinghypnoseklinik.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om hypnose, behandlinger og vores klinik

Loading...