Priser

Investering
Terapien foregår i et afslappet tempo, hvor dine aktuelle udfordringer bliver hørt og forstået med empati og indlevelse. Selve hypnosens længde er ikke afgørende for resultatet. Det vigtigste er, at vi efter den indledende samtale, har mulighed for at lægge den rette strategi for behandlingen, og der ved de efterfølgende sessioner følges op på dine oplevelser med terapien. Derfor bruges der i den første session god tid på samtalen, for at målrette din individuelle terapi. Du kommer nemt i hypnose ved første session, og på en meget behagelig måde, så du får en positiv begyndelse og starter terapien på en behagelig måde.

Hypnoterapi og psykoterapi
Første session varer op til 2 timer, og efterfølgende sessioner har en varighed på op til 1,5 time. Du skal bestille dette forløb, hvis du gerne vil have hjælp til følelsesmæssige udfordringer som f.eks. stress, angst, depression, lavt selvværd, jalusi, præstationsangst, flyskræk, rygestop og andet.
Èn session koster kr. 995,-.

Vægttabsforløb inklusiv professionel kropsanalyse og Hypnotisk Gastrisk Reduktion – den originale
Vi begynder med en kropsanalyse, hvor du bliver testet med vores professionelle analyseudstyr. Det er helt smertefrit, idet du blot skal stå op på en plade, der ved hjælp af den nyeste teknologi på 20 sekunder måler og vejer dig. Det resulterer i en udskrift, hvor du kan se din vægt, BMI, basal stofskifte (dit kalorieforbrug i hvile), fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt (fedt omkring de indre organer), muskelmasse, vand i % og kilo, knoglemasse og din metabolske alder. Her ud over måler vi dit blodtryk, din puls og din iltoptagelse. Det er ikke afgørende, om du er overvægtig, idet du sagtens kan have for meget fedt omkring dine indre organer alligevel, og være det der kaldes “tynd/fed”.

Hvis du har svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget mad til måltiderne, spiser for mange usunde mellemmåltider eller føler dig sulten i hovedet selv om du er mæt i maven, så spiser du højst sandsynligt med følelserne. Det er vigtigt, for at du kan få succes med dit vægttab, at du også får fjernet eller neutraliseret årsagen til at du spiser med følelserne. Derfor er der fra første session fokus på, om du spiser med følelserne – trøster, belønner eller hygger dig selv. Årsagen afdækkes og behandles og du er samtidig klar til at få den Hypnotiske Gastriske Reduktion. forløbet strækker sig over 4 sessioner. Efter endt forløb vil du blive tilbudt opfølgningssessioner, der ligger med ca. 30 dages mellemrum så længe du ønsker det.
Du får:
– Kropsanalyse med professionelt udstyr (som i DR2-programmet “Lægen Flytter Ind”)
– Livsstilssamtale, kost- og motionsvejledning
– Hypnotisk Gastrisk Reduktion – den originale
– Behandling af f.eks. sukkerafhængighed, overspisning og komfortspisning
– Afsluttende kropsanalyse ved 4. session

Pris kr. 3.980,- (betales i fire rater med kr. 995,- efter hver session).

Opfølgningssessionerne koster kr. 650,- pr. gang.

Livsstilssamtale inklusiv professionel kropsanalyse
Sessionen varer op til 90 minutter.
Livsstilssamtalen koster kr. 995,-.

Betaling
Du betaler efter hver session og vi modtager kontanter og MobilePay.

Afbud
Hvis du er forhindret skal du afmelde din tid senest 24 timer inden. Ved senere afbud beregnes fuld pris!
Studierabat på 10% mod forevisning af studiekort. Gælder ikke såfremt der i forvejen er givet rabat.

Udbytte
Du vælger ikke blot en behandler, du vælger et andet menneske at betro dig til! Vi er veluddannede, og følger konstant op med efteruddannelse, så vi altid er opdaterede med den nyeste viden på vores felt. Vi har tavshedspligt og er forpligtede til at følge nogle meget skrappe etiske og moralske principper. Det er din sikkerhed for seriøsitet og professionel behandling.

Ring helt uforpligtende til Peter på 22 23 99 00 eller Vivi på 22 23 99 01 og hør nærmere, eller send en e-mail med dine kontaktdata til info@koldinghypnoseklinik.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Loading...