fbpx

Carina Raimar Madsen

Jeg er klient hos Kolding Hypnoseklinik, og vil meget gerne dele min historie med dig:

Efter en graviditet og et længere sygehus ophold med min datter, var vægten forøget med 42 kilo.
Egentlig kunne jeg ikke selv se, at DET var så slemt! Jeg kunne da godt se, at jeg havde taget på, og tøjstørrelsen sagde str. 48-50. Men en sommerdag i august 2015 tog min far et billede af mig, og jeg kunne slet ikke genkende mig selv. Jeg lignede en strandet hval på græsplænen, og jeg fik faktisk et chok.

carina-referenceJeg prøvede diverse slankekure, men uden held, og følte mig som et nervevrag. Hvordan skulle jeg dog blive “tynd” og elske mig selv igen?

Jeg kiggede på forskellige privathospitaler for at få information omkring en fedmeoperation. Det kostede mange penge, og jeg tænke; så måtte jeg sælge bilen, og leve på en sten. Det var min sidste udvej. Jeg fortalte en veninde om min idé med en fedmeoperation. Hun havde selv har fået lavet sådan en operation, men hun fraråde det på det kraftigste, da hun har rigtig mange bivirkninger den dag i dag.

Men jeg tænkte bare, at det selvfølgelig ikke ville ske for mig. Men jo mere mine tanker var styret af denne operation, jo mere usundt spiste jeg.

Jeg kunne slet ikke overskue nogen ting, og var bare så ked af det. Hvordan skulle jeg skaffe 70.000 kr.? Det var jo ikke nok bare at sælge bilen og leve på en sten.

Sad på Facebook en dag i november 2015 og så et opslag fra Kolding Hypnoseklinik om en Hypnotisk Gastrisk Reduktion og tænkte nok som så mange andre: Ja, ja, og hvordan vil de så lige gøre det? Spild af penge.

Men der var nu alligevel noget, der fangede mig, og jeg skrev til Vivi om hvordan og hvorledes det ville forgå. Hun ringede mig op ganske kort efter, og vi fik en rigtig god snak. Hun virkede sød og nem at snakke med, så jeg åbnede mig ret hurtigt op og sagde, jeg virkelig manglede hjælp og kunne ikke overskue fremtiden, da jeg kun tænkte på at skulle tabe mig.

Vi aftalte, jeg skulle komme torsdagen efter til første session.
Jeg blev mødt med smil og en venlighed, som gjorde mig tilpas og tryg i det, der nu skulle ske. Vi snakkede om løst og fast, og Vivi havde tid til mig, tid til at høre alle de ting, jeg havde på hjertet.Hun fandt hurtig ud af, at jeg spiser med mine følelser. Vi gik i gang med hypnosen, og jeg var nok en del skeptisk, må man sige.

Jeg lukkede øjnene og slappede fuldstændig af, og følte mig rigtig godt tilpas. Hun kom ind på nogle emner, som jeg i den vildeste fantasi ikke troede havde noget med min overvægt at gøre. Noget der blev sagt til mig for 20 år siden, og som jeg troede, jeg for længst havde glemt. Jeg fik en bold i min højre hånd, som skal symbolisere størrelsen på min nye lille mavesæk. Den er guld værd og jeg bruger den stadig flittigt, da jeg kan mærke, at den gør en forskel i min hverdag.

Da sessionen var færdig, følte jeg en energi, jeg ikke har mærket i mange år. Jeg var fuldstændig klar til at ændre livsstil.
Jeg troede, det ville være rigtig svært, men det hele kom bare af sig selv. Mængden af mad blev mindre, valget af varer i indkøbskurven blev automatisk byttet ud med sunde varer, jeg følte mig hurtigere mæt og havde ingen lyst til søde sager, da min sukkertrang er helt væk.

Nu følte jeg endelig, jeg var på rette vej. Jeg var igennem 4 sessioner over ca. 6 uger og kiloene raslede bare af. Den 1 maj kunne jeg skrive minus 25 kilo. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Nu er jeg begyndt at motionere, og jeg elsker det virkelig, så nu skal de sidste kilo af, og tro mig: De kommer aldrig tilbage!

Jeg er Vivi Sivebæk evig taknemlig for den hjælp hun har givet mig. Hun blev min redning, og jeg er blevet glad, udadvendt, fyldt med energi og min selvtillid er i top, og nu er jeg klar til at finde kærligheden.

Jeg har opdateret mit indlæg i marts 2018, og i dag har jeg tabt 40 kilo. Så tøv ikke med at ringe til Vivi og få gjort noget ved din livsstil, din vægt og din livskvalitet :-).

Med kærlig hilsen
Carina Reimer Madsen

Tilbage til referencer…

Læs mere om hypnotisk Gastrisk Reduktion her