fbpx

Vivi Hansen

Jeg hedder Vivi Hansen og dette er mine oplevelser med Hypnotisk Gastrisk Reduktion hos Kolding Hypnoseklinik:

I august 2013 stillede jeg mig op på vægten for første gang i flere år, og jeg fik et kæmpe chok. Efter flere års selvbenægtelse så jeg, at vægten viste 116 kg. Det havde jeg slet ikke regnet med! 100 kilo var det maksimale, jeg troede, jeg vejede. Det var for mig noget af et wakeup call og jeg kunne ikke længere benægte den hårde realitet.

vivi-reference-(1)Jeg tog selv ansvaret og valgte at omlægge mine mangeårige dårlige vaner. Jeg ville prøve at være stærk. Viden om at viljestyrke ikke kommer af sig selv, men det skal trænes ligesom en muskel, gjorde også at jeg vidste, jeg havde behov for støtte, hvis det ikke skulle ende galt.

Det jeg virkelig har kæmpet med, har været min trang til overspisning og sukker. Lige siden jeg var helt lille, har særdeles sukker og madorgier været en kæmpe glæde og tryghedsfaktor for mig, så at skulle undvære det i længere perioder ville være en kamp for mig. Derudover har jeg ligeså PCOS og det gør ikke hele situationen bedre, da den lever af sukker og fedt. Samtidig kæmper man med mange bivirkninger, når man fodrer sin PCOS med sukker. Jeg havde migræne flere gange i måneden, træthed, muskelsmerter, depression, tristhed, manglende energi og overskud. Jeg havde ingen menstruation igennem hele mit voksenliv. Jeg drak dagligt 1,5 liter Pepsi og spiste dagligt kager, slik eller andet, jeg kunne komme i nærheden af, der var sukkerholdigt. Min aftensmad har været sådan nogenlunde sund, da jeg på det tidspunkt var meget kræsen.

Tiden gik, og jeg tænkte, at jeg på baggrund af dette måtte søge efter en støtte af en eller anden art. Jeg faldt over en annonce i ugeavisen i april 2013 om et foredrag om Hypnotisk Gastrisk Reduktion ved Peter Sivebæk fra Kolding Hypnoseklinik. Jeg turde næsten ikke gå derned alene, men da jeg ikke kunne få en veninde, med valgte jeg at sige til mig selv: Dette er din kamp, ergo også din egen vilje, hvis du vil ændre din livsstil og dit liv. Drømmen om kæreste og kærlighed var også noget af det, jeg gerne ville opnå, nu jeg var blevet 45 år og havde altid været single.

Efter foredraget tænkte jeg meget over, om det var den vej, jeg skulle gå. I august 2013 viste vægten 116 kg og jeg besluttede mig at ændre min livsstil ved egen hjælp. Jeg tabte mig ned til 111 kg, men så stod vægten fast og sukker var stadig en umættelig kamp for mig at besejre.

Den 4. oktober 2013 fik jeg en tid hos Peter Sivebæk, og efter første behandling syntes jeg ikke at kunne mærke noget. Jeg havde været inde og kikke på nogle stærke følelser, hvor blandt andet mit dårlige selvværd var i fokus. Jeg har altid udadtil prøvet at skjule det hele med et smil og et påtaget godt humør. Peter fik mig igennem forløbet (4 behandlinger og derefter 2 opfølgninger) til at forstå, hvad årsagen var til mit dårlige selvværd. En del havde årsag i den mobning, jeg var udsat for i folkeskolen, og som jeg var meget påvirket af, og som har givet mig mange negative tanker om mig selv i mit voksenliv.

Jeg glemmer dog aldrig, da jeg kom hjem efter den første session og åbnede køleskabet. Der stod min elskede Pepsi og den skulle jeg selvfølgelig have en tår af. Det havde været en større mundfuld for mig at tage beslutning om at ændre mit liv 180 grader, og jeg troede egentlig heller ikke på, at Hypnotisk Gastrisk Reduktion virkede på mig.

Jeg tog en slurk af Pepsi´en, og husker så tydeligt, at det kom lige så hurtig ud igen. (NU GALT DET RENGØRING BÅDE UDVENDIG OG INDVENDIG)

3 uger efter jeg var påbegyndt behandlingen kom min menstruation og jeg har siden haft den på klokkeslæt. Min sukkertrang har jeg ikke haft siden og i dag skriver vi august 2016. Mine smagsløg begyndte at ændre sig igennem forløbet og stille og roligt kom der andre madvaner på bordet. Ligeså fik jeg lysten til at gå fra at være total inaktiv til meget aktiv og fik lysten til at udforske motion, som jeg værdsætter højt i dag.

Jeg er gået fra 116 kg til 85 kg., og jeg har et mål om, at jeg skal tabe mere, men jeg trives i min krop og jeg har ændret mit liv 180 grader. Jeg har mødt min livsledsager og vi er flyttet sammen for 11 måneder siden. Jeg er blevet meget mere udadvendt, mere bevidst omkring min krop og dens behov, samt meget mere fysisk aktiv.

Nu vi er to, går der nogen gange lidt hygge i den, ligeså er det en stor familie, jeg er kommet ind i med mange fester i løbet af et år. Derfor vælger jeg at vedligeholde min beslutning fra 2013. Vægten og trangen til mere mad end min mave har gavn af, skal ikke ødelægge det, jeg har nu. Opfølgning hos Kolding Hypnoseklinik et par gange om året med Hypnotisk Gastrisk Reduktion gør, at jeg kan støtte mig til min bold (som man får udleveret, og den symbolisere ens mavesæk, og ja det virker) samt bevare “hypnosen” hjemme i dagligdagen uden at det er svært eller kræver for meget ekstra arbejde. Jeg vil vove den påstand at Peter Sivebæk har taget de 90% af ansvaret og jeg selv har skulle arbejde 10 % selv for at opnå mit vægttab på 31 kg.

Jeg kan varmt anbefale at investere i dig selv via Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Det foregår i rolige og afslappede omgivelser, og der er fuld respekt omkring ens personlighed og den problematik man end kommer med. Jeg kan varmt anbefale Kolding Hypnoseklinik ved Vivi og Peter Sivebæk. Der er ingen hokus pokus ved at benyttet sig af denne støtte, når man ønsker et vægttab. Mine erfaringer har kun givet glæde, forandring, vægtreducering og bedst af alt, jeg slap for at have mine evindelige indre diskussioner med mig selv, om jeg måtte tage et stykke slik/chokolade og have evig dårlig samvittighed efterfølgende. I dag har jeg fundet andre alternativer til det “søde liv” og jeg er så tilfredsstillet bagefter.

Til slut kan jeg kun sige, at det altid er skønt at få de mange positive tilbagemeldinger om ens livsændring, det booster da kun ens selvværd.

Kærlig hilsen
Vivi Hansen

Tilbage til referencer…

Læs mere om hypnotisk Gastrisk Reduktion her