fbpx

Jalousi

Jalousi er dræbende for alle parforhold og en uudholdelig tilstand for den der lider af det og for den det går ud over. Uden kærlighed ingen jalousi og uden jalousi ingen kærlighed, siges det. Jalousi er en følelse, som ingen kan gøre for, men det kræver stor forståelse for den det går ud over, at leve sammen med et jaloux menneske. Begge er ofre og begge lider under den evige kontrol og mistænkeliggørelse, som den jaloux part udviser i alle døgnets 24 timer. Er partneren på job tjekkes tilstedeværelsen via opkald i løbet af dagen. I meget grelle tilfælde kan den jaloux part ligefrem gå efter, at få sin partner fyret, blot for at undgå at han eller hun taler med kolleger og kunder.
Når du er jaloux, er du bange for at miste det, du holder mest af. Din kærlighed til din partner er så stor, at du ikke kan bære tanken om, at vedkommende en dag måske finder en anden. Du ser fare overalt, og i din jalousi ødelægger du den ene fest efter den anden.
Din partner skal behandle dig som et råddent æg, og alligevel føler du ikke, at du er i hendes centrum. Hun taler mere med de andre end med dig, hun sender blikke til ham ved baren, og hun har lige danset to danse i træk med ham den mørkhårede.
Skal din partner i byen med veninderne, sover du ikke natten inden. For slet ikke at tale om aftenen og natten, hvor hun er i byen. I dine tanker gør hun alt det, som du frygter. Hun danser tæt med en anden mand, flirter med bartenderen og har en alt for kort kjole på. Du står op midt om natten for at gå hende i møde, med det påskud, at du alligevel ikke kunne sove. Eller du er vågen, når hun kommer hjem, men lader som om du sover. Bare for at se om hun vil vække dig og have sex. Vækker hun dig ikke, har hun sikkert spist ude.
Når hun er på udlandsrejse ringer du til hotellet for at tjekke om hun nu også bor dér. Og bor dér alene. Du spørger i receptionen om værelsesnummeret, og om der bor mere end én på værelset.
Når hun kommer hjem, tjekker du hendes kuffert for tegn på utroskab. Måske har hun glemt et visitkort i hendes pung, eller der er afslørende sms’er i hendes telefon. Hvem har hun ringet til eller er der én der har ringet til hende? Har hun slettet hendes opkaldsliste eller alle hendes sms’er. Hvorfor har hun det?
Din jalousi har ingen grænser, men du kan ikke gøre for det og trænger helt sikkert til hjælp.
Jalousi kan være tegn på, at du som barn ikke har fået nok kærlighed fra dine forældre. Derfor er kærlighed for dig i dag en dyrebar ting, som du værner om med næb og klør. Du er bange for at miste kærligheden og igen føle, som da du var barn og ikke fik nok kærlighed.
Det kan også være, at du før er blevet svigtet og oplevet utroskab. Måske har du selv været utro og derigennem ved, at det kan ske for selv den bedste?
Det første skridt til et liv uden jalousi er erkendelse. Erkendelse af, at du er jaloux og vil have større chance for at beholde dit livs kærlighed uden jalousi.
Behandlingen
Din behandling starter med et “før-hypnose-interview”, hvor vi sammen taler om de ting, der gør dig jaloux. Vi finder frem til de mulige årsager og bagrunden for din jalousi. Husk at jeg har tavshedspligt og ikke fører journal over mine klienter. Under hypnosen vil vi sammen finde tilbage til de oplevelser, der ligger i din underbevidsthed, og som har alt at gøre med, hvorfor du udviser den adfærd du gør. Jeg vil neutralisere eventuelle negative oplevelser og hændelser, så du ikke længere har behov for at kontrollere din kærlighed til en anden person med jalousi. Under hypnosen vil du opleve hvordan det er at have en tilværelse uden jalousi og du vil få de nødvendige indsigter i dit liv, der gør dig i stand til at leve et helt normalt liv uden jalousi. Efter hypnosen vil du befinde dig rigtig godt og være afslappet og fuld af energi. Du skal påregne 3 – 4 sessioner inden behandlingen har skabt de ønskede varige forandringer hos dig.