fbpx

Ludomani

Er du afhængig af spil uanset hvilken type, er du ludoman. Udtrykket kommer fra spillet Ludo, der jo går ud på at slå dine modstandere på et bræt og komme først i mål.

Den eneste modstander i dit Ludospil er dig selv!

Du begynder med at spille i det små. Måske bare en lottokupon til om lørdagen og i stedet for byttepenge retur, snupper du lige et par skrab. Det kunne jo være, at den store gevinst var på netop et af de kort. Næste gang skal du også lige have en lottokupon til onsdagens trækning, hvor der lokkes med hele 60 millioner i førstepræmie. Den vinder du selvfølgelig. Du kan mærke det. Har den rigtige mavefornemmelse. Køber lige et par kuponer mere, for at være helt sikker på gevinsten.

Onsdagens trækning giver ingen gevinst og heller ikke lørdagens. Skrabene er uden de forventede millioner og du føler dig dårligt tilpas. Sådan går det onsdag efter onsdag og lørdag efter lørdag. Uden gevinster. Nåh ja, du vandt da lige 36 kroner på den ene lynlotto, du købte ved siden af.
Du har brugt mange penge og dem vil du vinde tilbage igen. Du kan ikke vente til onsdag eller lørdag, men har behov for at spille nu og her. Din Pc er løsningen. Via internettet kobler du op mod et af de mange pokersites. Det er nemt. De giver dig oven i købet 500 kroner at spille for. Kvit og frit. Flinke fyre. Dem må du støtte fremover. Det er nemt og ingen ser noget. Din familie tror du blot arbejder på din Pc som altid. Du føler også, at du arbejder, for spillet tager efterhånden mere af din tid end dit arbejde. Heldigvis er der ingen regler på din arbejdsplads, der forhindrer dig i at koble op mod pokersitet i arbejdstiden. Ingen kan se din skærm, så alle tror du blot er meget ihærdig og hårdtarbejdende. Men du spiller mere og mere. Indsatserne fordobles flere gange, men den store gevinst udebliver.
Du er i banken og får en aftale med din bankrådgiver om en forhøjelse af jeres kassekredit. Du har altid styret familiens økonomi, så det er nemt for dig at få din ægtefælles underskrift. Ren rutine. Nu er den hjemme. Den store gevinst. Denne gang kan det ikke gå galt. Men der skal satses. Stort. Du føler dig presset fra flere sider. Din chef er begyndt at komme med bemærkninger om, at du ikke længere når dine resultater. Han har indkaldt dig til en samtale. Din ægtefælle har opsnappet et kontoudtog fra banken og kan ikke forstå, hvad alle pengene på kassekreditten er brugt til. Vennerne kan ikke forstå, at du ikke har tid til dem længere. Det er længe siden, du har foretaget dig noget sammen med dine børn. De får bare et vrissen svar, når de prøver at komme i kontakt med dig.
Du satser alt hvad du har og taber. Taber det hele på gulvet. Du kan ikke lade være. Spilledjævlen har overtaget magten og styrer og kontrollerer dit liv. Du er blevet afhængig. Afhængig af spil. Der er kun en vej, og det er ned i et stort mørkt hul, hvor der ikke længere er nogen vej tilbage. Eller er der?
Jo før du får hjælp desto bedre. Og hjælpen er lige her. Hypnoterapi kan hjælpe dig af med din spilafhængighed, så du igen kan få kontrollen tilbage og igen selv styrer dit liv.

Behandlingen
Når du går i behandling for ludomani hos mig som terapeut, lægger vi sammen en plan for dig og dit nye liv uden spil. Du vil under “før-hypnose-interviewet” blive bevidst om dine handlinger og motiver, så selve terapien kan tage udgangspunkt i netop dine oplevelser, adfærd og følelser. Det er en meget vigtig del af processen og du skal vide, at jeg har tavshedspligt og ikke fører journal over mine klienter. Under hypnosen og psykoterapien vil du få behandlet de årsager, der ligger til grund for din afhængighed, og eventuelle negative oplevelser i din barndom eller senere i livet vil blive neutraliseret. Du vil få indsigt i, hvad der styrer din adfærd, og komme en tur ud i fremtiden og opleve dig selv som fri for afhængigheden, glad, afslappet og med et godt liv uden spil. Efter behandlingen vil du føle dig rigtig godt tilpas og have fornyet energi til at sikre de varige forandringer i din underbevidsthed. Du skal påregne 4 – 5 sessioner alt afhængig af din afhængigheds karakter og dybde.

Ring helt uforpligtende til på 22 23 99 00 og hør nærmere, eller send en e-mail med dine kontaktdata til info@koldinghypnoseklinik.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.