fbpx

Røgfri

Alle der har prøvet at blive røgfri, ved hvor svært det er. Bare tanken om ikke længere at kunne nyde en cigaret eller en pibe tobak, kan få de fleste rygere til at fortsætte. Men der er en løsning – hypnose!

Rygning er enten en vane (dårlig – afhængig af hvem man er), eller en afhængighed. Disse to definitioner er vigtige ingredienser i at blive røgfri med et rygestop.

Når du prøver at blive røgfri, forsøger du måske med et nikotinplaster, men det hjælper ikke. Det kan være fordi, din rygning er en vane og ikke en afhængighed. Det er altså ikke selve nikotinen, der får dig til at fortsætte med at ryge, men blot det at have noget mellem fingrene og noget at sutte på, der tilfredsstiller dig. Tidligere har det været fremme, at rygning skyldes manglende tilfredsstillelse af suttebehovet i spædbarnsalderen. Altså at barnet ikke har fået lov til at die længe nok hos moren, eller at sutten er blevet taget væk for tidligt. Det er der dog i dag delte meninger om.
Skyldes din rygning afhængighed, kan du have god gavn af nikotinplaster eller andre nikotinholdige røgfrie produkter. Der er dog stadig tale om en afhængighed, blot er produktet skiftet ud. Du kan således se frem til, stadig at afholde store omkostninger til at dæmme op for rygetrangen.

Behandlingen
Når du kommer til mig for at få et rygestop og blive røgfri, er du allerede ikke ryger.

Det kræver en forklaring:

For at udnytte dit underbevidste sinds store kapacitet til at skabe forandringer snyder vi det lige lidt, inden behandlingen går i gang. Jeg beder dig ganske simpelt om at være røgfri senest 24 timer inden du ankommer til klinikken. Når du kommer, er du således ikke ryger, og det benytter jeg i behandlingen. Jeg behandler således ikke en ryger, men motiverer en ikke ryger til at fortsætte med at være røgfri.

Det er alt andet nemmere at motivere til fortsat at være røgfri, end det er at motivere til at blive røgfri.

Rygeafvænning, rygestop, røgfri, kvitte smøgerne og mange andre benævnelser beskriver det du gerne vil. Lad os holde det enkelt og blot kalde det en livsstilsændring. Du opnår meget mere end blot at få et rygestop. Du smager maden meget bedre, et rygestop giver dig en bedre kondition, og du kan igen dufte blomsterne og havet. Din morgenhoste forsvinder hurtigt efter et rygestop, og dine penge forbliver i pungen, så du f.eks. kan spare op til en ferie eller andre livskvalitetsfremmende ønsker. Et rygestop fjerne lugten af røg og du slipper af med dårlig ånde. Tænker du længere frem i livet, så giver et rygestop dig mange flere sygdomsfrie år som ældre. Så hvad er der at betænke dig på?

Lovpligtig disclaimer
 Røgfri med hypnose
er et rygestopkoncept, og resultatet/rygestoppet kan variere meget fra person til person, grundet forskellige fysiologiske, mentale og kontekstuelle forhold.
Selvom de fleste oplever at blive røgfri med vores rygestopkoncept, er der naturligvis ingen garanti for at det vil ske for alle. Det er vigtigt for Kolding Hypnoseklinik at pointere, at al information om rygestop og andre resultater på denne hjemmeside ikke kan betragtes som absolut og faktuel viden for den enkelte person.
Med venlig hilsen
Kolding Hypnoseklinik