fbpx

Coaching

Coaching er kunsten at stille et andet menneske åbne spørgsmål, så vedkommende selv kan finde svar på sine udfordringer. Det lyder ganske enkelt, men som coach er der mange fald grupper, og derfor kræver det en professionel uddannelse at støtte sig til. Det modsatte af coaching er rådgivning, og det er én af de fælder, som mange, der ikke har en coachuddannelse, falder i. At man simpelthen selv giver svar i stedet for at stille spørgsmål. Det kan nemt gøre dig en bjørnetjeneste. Hos Kolding Hypnoseklinik har vi den professionelle faglige baggrund til at arbejde med dine temaer, enten du skal coaches, eller igennem et terapeutisk forløb.

Når du har svært ved at finde vej i dit liv, gerne vil sætte dig nye mål, eller er i en vanskelig situation arbejdsmæssigt eller privat, kan coaching være en stor hjælp til at komme videre. Ofte ligger løsningen lige til højrebenet, men du kan ikke se skoven for bare træer. Måske er du fastholdt i nogle roller eller normer, som du selv har svært ved at komme ud af, eller du har en masse selvbegrænsende overbevisninger, der styrer dit liv.

Behandlingen
Coaching er som sådan ikke terapi, men en samtaleform, hvor vi lytter aktivt på dine svar på spørgsmålene, og bruger vores intuition og en række værktøjer i det videre arbejde, så du får skabt overblik over din nuværende situation og sat nye mål for fremtiden. Dukker der emner op, som trikker noget dybereliggende, så er vi med vores psykoterapeutiske baggrund klar til at gribe dig på en rolig og empatisk måde. Det er ofte sådan, at når et tema bliver forløst, så står alt i et meget lysere skær, og du kan igen se vejen frem.

Har du identificeret dig med nogle uhensigtsmæssige roller i dit liv, så arbejder vi på at få disse roller frem i lyset via en forandringsmetode med følgende indhold:

  • Bevidstgørelse. Det er svært at forandre noget, du ikke er bevidst om.
  • Mønsterafbrydelse. Du skal have brudt de uhensigtsmæssige vaner og mønstre.
  • Re-orientering. Du skal have fundet en ny vej.
  • Motivation. Du skal føle værdien i dine forandringer.
  • Kompetenceudvikling. Du skal lære at leve i nuet og nyde dine nye kompetencer.
  • Energibalancering. Du skal lære at slippe gamle fysiske spændinger og give plads til den nye energi.
  • Integration. Du skal lære at rumme dine gamle reaktive lag og integrere dem som en del af dig.

Generelt kan vi sige, at vi har spørgsmålene, og du har svarerne. Glæd dig til at få sat nye mål i dit liv, og få fuld valuta for pengene.